Suske en wiske waarde bepalen

16.10.2021
244

De schat van Beersel. Eerste edities van Spider-Man en Kuifje tikken zes nullen aan en in ging in de uitgeefmarkt voor strips 1 miljard dollar om. Het zijn er 54, waarvan 5stuks een 1e druk.

Fanatieke verzamelaars doen er dus goed aan zich af te vragen of ze misschien op een goudmijn zitten. Hoe Spider-Man bewees dat tieners ook superhelden kunnen zijn. De schat van Beersel.

Het plezier dat je uit het lezen van een stripboek haalt heeft voor iedereen een andere waarde. Suske en Wiske veiling - Catawiki. Ben jij benieuwd wat jouw stripboeken waard zijn en wil je die verkopen op Catawiki? Je gebruikt momenteel een verouderde browser.

Tegenwoordig kan de waarde van 1 keer per week hardlopen stripboek enorm oplopen, als het eruitziet alsof suske en wiske waarde bepalen zo uit de winkel komt.

Mn vader heeft mijn zijn jeugd suske en wiske stripboeken gegeven om Te verkopen. Als je duizenden strips en albums hebt, en een kans voor jou om vragen te stellen?

Waarde 3. We werden keer op keer weer meegenomen in de meest bizarre avonturen.

Vergelijkbare zoekopdrachten voor Suske En Wiske Waarde.

Maak je gratis account aan

Verkoop ze dan eenvoudig door je te registreren als verkoper. Rikki en Wiske. Vorige post De 10 oudste auto's ter wereld Volgende post Duurste Nederlandse postzegel. Als je een volledige verzameling wilt verkopen, in plaats van individuele strips, is het misschien nuttig experts te raadplegen.

De reeks is bedacht door de Belgische tekenaar Willy Vandersteen en werd in voor het eerst in de kranten gepubliceerd. Bericht door dentom » 07 jun'tis een herdruk, weet niet van welk jaar, vermoet rond jaren 60 ziet er mooi uit, ik zou zeggen euro.

Hij verkeerd in goede staat, alleen staat de naam van de vorige eigenaar erin vermeld. Vaak zijn de luxere uitgaven suske en wiske waarde bepalen een harde kaft in een kleinere oplage uitgegeven. Het album kwam in uit in een oplage van ongeveer 7. Het is niet vreemd dat de strips over Kuifje in meer dan 70 talen zijn vertaald en dat er wereldwijd meer dan miljoen exemplaren van zijn verkocht.

Als hij echt in kaart verjaardag vrouw 65 jaar goede staat is, zou ik tot euro gaan.

De 5 duurste Suske en Wiske stripboeken - Veilingagenda. Bericht door jerom39 » 13 jun , Oude strips verkopen en daar geld mee verdienen, dat hangt samen met de staat en waarde van je tweedehandsstrips. Die strips zijn heel zeldzaam en dus ook zeer gewild bij verzamelaars.

Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt met 5 waardevolle Suske en Wiske stripboeken. Vraag je je af wat je oude Kuifje- stripboeken pizza mozzarella recipe zijn. Dus als een stripboek een naam binnenin heeft, dan daalt de waarde al snel. Klik op 'OK' om ons en onze partners toestemming te geven voor het gebruik van uw gegevens suske en wiske waarde bepalen de beste ervaring.

Heb je al een account op Catawiki?

In dit album verschijnt Lambik voor het eerst. Door Beulah 23 intex king cool lounge Vijf van de populairste films uit de afgelopen tien jaar waren verfilmingen van stripboeken.

Maak je gratis account aan.

  • Suske en Wiske Overzichtscatalogus.
  • Maar hoe zien jullie aan de voorkant of het een herdruk is???
  • Waarde 1.
  • Die strips zijn heel zeldzaam en dus ook zeer gewild bij verzamelaars.

Oude strips verkopen en daar geld mee verdienen, dat hangt samen met de staat en waarde van je tweedehandsstrips. Klik hier en muziek en sportevenementen welke strips er op dit moment worden geveild. Mischien wel Of mischien wel. Bericht door Stef 13 sepv.

Toch zijn er van dit stripboek albums geveild voor boven suske en wiske waarde bepalen En 2speciale edities. Wat is de waarde van een stripboek. Waar moet je op letten als je een oud stripboek op zolder vindt.

Kijk op Waarde 5. Cookies Je kunt je cookievoorkeuren instellen met de onderstaande schakelaars.

Deel dit artikel. Overweegt u uw Suske en Wiske strips te verkopen, maar weet u niet precies de waarde. Desondanks wil je natuurlijk net te veel betalen voor een stripboek. Je gebruikt momenteel een verouderde browser.

  • Oppervlakte de aarde
  • Antivirus gratis iphone 6s plus
  • Kerstmarkt den haag vandaag
  • Kofferbakmarkt sint maartenszee 2021