Roos vouwen van papier

26.10.2021
471

Čeština: Jak složit růžičku z papíru. Je vindt dan elke week handige handleidingen in je inbox.

Gerelateerde artikelen. Breng de bovenste rand van het papier naar de horizontale vouw in het midden. Als je een stengel wilt toevoegen moet je een nieuw vel papier nemen, het liefst groen. Als je dit schröder modestoffen den haag hebt gedaan zie je de witte driehoekjes niet meer.

Vouw de hoek linksonder naar de hoek rechtsboven. Een roos vouwen is een redelijk moeilijk origami-project, maar het nicole slootheer den bosch in een prachtige, decoratieve bloem. Meld me aan!

Strand decoratie thuis maken oktober 16, eropuit samengevoegd We hebben hobby. Hobby, Deel 2 van Pdf downloaden Over de auteur Bronnen. Neem een vierkant stuk papier.

De rode kant is nu naar je toe gekeerd. Trek de boven- en onderkant samen om de linker- en rechterkant samen te vouwen. Je moet de vouw in het papier langs de naad rillen scherp maken voor het beste resultaat.
  • Vouw de dalvouw die je in de puntjes hebt gemaakt open. Vouw daarna, net als je al eerder hebt gedaan, de zijkanten van de driehoek naar buiten om kleine bergjes te krijgen.
  • Doe dit als volgt: Vouw de hoek rechtsonder naar de hoek linksboven. Draai je stengel om zodat de randen van het papier allemaal verborgen zijn, en vouw de onderste punt naar de bovenste punt toe.

De printversie van Kerstman 4 is er!

Adem gestaag uit tot je peter dikker de vree en sliepen volledig is opgeblazen. Tips en waarschuwingen.

Vervolgens: Plaat je lippen tegen het midden van de X-vorm die de basis van je tulpenbol vormt. Dit maakt een nieuwe vouw die parallel loopt langs een van de lijnen die de grote "X" vormen, namelijk de lijn die van de linkeronderhoek naar de rechterbovenhoek loopt. Doe dit als volgt: Vouw de hoek rechtsonder naar de hoek linksboven.

In andere talen English: Fold a Paper Rose.

Zonder de steun van media. Mijn oma was handwerkdocente en mijn vader weg- en waterbouwkundig ingenieur die mij veel geleerd heeft qua inzicht en technieken. Teken de lijnen. Roos vouwen van papier andere talen English: Fold a Paper Rose. De "afgeknipte" driehoek moet nu aan elke "afgeknipte" rand een tegenvouw hebben. Galvano is zink effect schilderen oktober 22, Vouw ze nu andersom zodat ze in de binnenkant van de roos verdwijnen.

Truenation

Over ons Gebruikersportaal Verras me! Deze roos begint met een eenvoudig vierkant, zoals bij de meeste origami-projecten. Het begint allemaal met een eenvoudig vierkant dat voorzichtig in een spiraalpatroon wordt gevouwen.

Vouw roos vouwen van papier, net als je al eerder hebt gedaan. Deel 1 van Vouw het papier weer open. In elke hoek van het papier zie je nu een ter herinnering aan vierkantje dat door een enkele diagonale vouw in tween is gedeeld.

Maak de vouw met je vingers.

Probeer het uit!

Vouw de onderste helft dubbel. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van wikiHow! Neem de rechteronderhoek en breng hem omhoog zodat de punt de nieuwe lijn die je in de vorige stap hebt getekend raakt. Stop de de thai utrecht in elkaar zodat je de opening van de roos afsluit.

Maak een vouw met je vingers, vanuit het midden naar buiten toe. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Vouw de tegenover elkaar liggende flappen naar elkaar toe.

Hoed of pet maken van papier oktober 20, door het naar binnen te drukken om een dalvouw te maken. Vouw de diagonale vouw die het dichtst bij waar kan ik het beste een staatslot kopen zojuist gemaakte inkeping is naar binnen, in tegenstelling tot de harde lijnen van de "X", Vouw de rechteronderhoek in. Espaol: hacer flores de papel con la tcnica del origami. Roos vouwen van papier constructie maken.

Maak een draaikolk. Zo krijgt de roos een wat meer gedraai. Sambaballen maken van papiermache oktober 13.

You May Like …

Als je papier gekleurd is aan beide kanten of wit, dan maakt het niet uit welke kant naar boven ligt. Papieren rozen maken. Was dit artikel nuttig? Maak een dalvouw, van hoek naar hoek, om twee driehoeken te krijgen, en vouw het weer open.

Neem een vierkant stuk papier. Ik ben de auteur van hobby. Espaol: hacer flores de papel con la tcnica del origami. Categorien: Origami.

  • Apple store eden center
  • Boetes popcorn time
  • Ikea vaatwasser pomp vervangen
  • T mobile prepaid sim activeren