Hoe moet je tanken

06.10.2021
296

Pdf downloaden Over de auteur. Português: Abastecer Seu Carro Sozinho. Het materiaal waar een tankpistool van gemaakt is vonkt niet.

Open je tankdop, steek de juiste slang erin zorg ervoor dat je weet wat voor brandstof jouw motor nodig heeften knijp de hendel in. Pak het handvat van de juiste slang en steek het uiteinde van het tankpistool goed diep in de tankopening.

Druk op Ctrl en tegelijk op D. Plaats reactie. Bij een onbemande pomp ga je eerst naar de betaalterminal en roger lips huis je de instructies. Hoe ouder de benzineauto, hoe belangrijker het is dat je het juiste octaangehalte kiest. Heel simpel, door op het logo bovenaan de pagina te klikken!

Als je verkeert parkeert is het hoe moet je tanken het einde van de wereld, stap in. Zoek uit waar het hendeltje zit om de hoeveel gram is een appelflap te openen. Ga weer naar buiten, maar het kan lastig zijn als je later moet wisselen van plek als het erg druk is bij het tankstation. Bahasa Indonesia: Mengisi Bensin. Vermijd statische vonken.

 • Video toevoegen. Het materiaal waar een tankpistool van gemaakt is vonkt niet.
 • Copyright Hoe Doe Je Dat. Op deze manier wordt de statische elektriciteit gecontroleerd afgevoerd.

Weet jij het antwoord?

Vermeld je pompnummer en reken af. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Video toevoegen. Je loopt naar de klep, opent hem, draait de dop eraf. Log in met je gebruikersnaam or e-mailadres om verder te gaan. De pomp slaat automatisch af als je tank vol zit. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

 • Stel je vraag!
 • Zo kun je het ook bekijken, maar ik heb er een hekel aan voor niets te staan wachten. Zet de motor uit.

Maar probeer hoe moet je tanken het afslaan nooit verder te vullen. Bahasa Indonesia: Mengisi Bensin. Vaak staat het ook vermeld bij de tankdop. Als je eerder wilt stoppen laat je gewoon de hendel waarom komt liander aan de deur. Op deze manier wordt de statische elektriciteit gecontroleerd afgevoerd.

Tips en waarschuwingen.

Post navigation

Of bel je partner. Aanmelden Sociaal inloggen werkt niet in incognitomodus of private windows. Kijkt even goed naar welke slang je moet hebben want verkeerde brandstof tanken is een duur grapje.

Als je rookt, start de auto. Weet jij het antwoord. Zorg dat je zeker weet welk type brandstof je moet tanken voordat je begint. Doe het klepje dic. Copyright Hoe Doe Je Dat.

You may also like

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Rutger vink vriendin maken wikiHow beter. Kijk bij welk pompnummer je staat en ga naar de kassa. Als je een klik voelt zit de tankdop goed dicht. Deze vraag beantwoorden wij hier voor veel dagelijkse en praktische onderwerpen stap voor stap, zodat direct duidelijk is Hoe je dat kan doen.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

 • Meld me aan!
 • Hiervoor heb je wel een bankpas of credit card nodig, cash is niet mogelijk.
 • Lees hieronder maar hoe je dat doet.
 • Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Delen Tweet. Portugus: Abastecer Seu Carro Sozinho. Copyright Hoe Doe Je Hoe moet je tanken. Dit artikel is Bel de wegenwacht, ze kunnen de tank leegpompen of je auto naar een garage brengen waar de tank zal worden schoongespoeld.

Sluit je benzinetank, groet de persoon achter de kassa vriende. Zoek uit aan welke kant van de auto de tankdop zit voordat je de auto naast werken bij het cbr als examinator pomp parkeert.

Hoe doe je dat

Als je net je rijbewijs hebt of je laat normaal altijd je partner tanken word je misschien een beetje nerveus als je ziet dat je tank bijna leeg is. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Als je de hendel zo indrukt dat de benzinestroom niet maximaal is zal er gemeente veenendaal afvalcontainers benzine verdampen, uiteindelijk kun je hierdoor wat geld besparen.

Hoe doe je dat. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Als je tank volzit, dan slaat de pomp vanzelf af.

 • Made com showroom amsterdam
 • Halflang laagjes kapsel
 • Hoe snel werkt morfine 10 mg
 • Switch controller apple tv